پنجشنبه دوم مرداد 1393 -  2014/Jul/24      English

...
نشريات پژوهشکده بيمه > نحوه تنظیم و ارسال مقالات برای نشریات پژوهشکده بیمه
جستجو :   (جستجوي پيشرفته)
پژوهشنامه بیمه

شماره ISSN آنلاین : 7731-2251

تعداد شماره هاي درج شده : 12 شماره
تعداد مقالات : 85 مقاله
نشریه گزارش موردی

این نشريه به‌صورت گاهنامه منتشر مي‌شود و هدف از انتشار آن، بررسي تحولات، دستاوردها و موضوعات خاص بيمه‌اي و بررسي نسبتاً گسترده‌تر چالش‌هاي فراروي صنعت بيمه است تا امكان دستيابي سرمايه‌هاي انساني صنعت بيمه، پژوهشگران و دانشجويان براي يافتن خطوط جديد پژوهش‌هاي بيمه‌اي و شناخت مسيرهاي نو فراهم شود. بديهي است كه در اين نشريه موضوعاتي مورد توجه قرار مي‌گيرد كه راهگشاي مسير توسعه و يا بحث روز صنعت بيمه در داخل و خارج از كشور باشد.

تعداد شماره هاي درج شده : 39 شماره
تعداد مقالات : 40 مقاله
ماهنامه تازه های جهان بیمه

اين نشريه با هدف انتقال جديدترين يافته‌ها و تحولات بيمه‌اي و همچنين ارائه تصويري مناسب از رويدادهاي بين‌المللي بيمه به‌صورت ماهنامه منتشر مي‌شود. لازم به ذكر است كه اين نشريه با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و با بهره‌گيري از مشاوران علمي و شوراي سردبيري منتشر مي‌شود.

تعداد شماره هاي درج شده : 63 شماره
تعداد مقالات : 374 مقاله
فصلنامه صنعت بیمه

به اطلاع مي‌رساند كه پس از بررسي نشريه فصلنامه صنعت بيمه در جلسه كميسيون بررسي نشريات كشور با شماره نامه 72376/11/3 مورخ 12/5/1390 نشريه مذكور موفق به اخذ رتبه علمي-پژوهشي گرديده و نام آن به پژوهشنامه بيمه تغيير يافته است. لازم به ذكر است طبق تصميم وزارت علوم دو شماره آخر منتشر شده در سال 1390 (پاييز و زمستان) به عنوان شماره‌هاي پژوهشي اعلام شده‌اند.

تعداد شماره هاي درج شده : 12 شماره
تعداد مقالات : 88 مقاله

در حال حاضر تعداد 587 مقاله در 126 شماره از نشريات پژوهشکده بيمه به حجم 302 مگابايت در وب سايت پژوهشکده بيمه موجود ميباشد.
تعداد بازديد : 346091 مورد

پيوندها