۱۴۰۱/۰۹/۱۰
آخرین كارگاه‌ پسارویداد همایش بیمه و توسعه صبح روز چهارشنبه 16 آذر ماه برگزار می‌گردد
پنجمین و آخرین کارگاه‌ پسارویداد بیست‌و‌نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه صبح روز چهار‌شنبه 16 آذرماه 1401 در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در آخرین کارگاه‌ پسارویداد همایش بیمه و توسعه 1401 که در قالب دوره آموزشی 3.5 ساعته با موضوع «چارچوب نظری مدل‌های تکافل و پیامدهای عملی آن‌ها» از ساعت 8:00 تا 11:30 روز چهار‌شنبه 16 آذر ماه برگزار می‌گردد، محورهای «مقدمه»، «مدیریت ریسک و ریسک از دیدگاه اسلام»، «دلالت‌های عملی بیمه رایج»، «ارزیابی بیمه از دیدگاه اسلام»، «توسعه نظام تکافل و وضعیت فعلی آن در جهان»، «چارچوب نظری الگوهای تکافل»، «ارزش‌های کاربردی الگوهای تکافل در کسب‌و‌کار بیمه عمر و غیر زندگی» و «چالش‌های پیاده‌سازی الگوهای تکافل» تدریس خواهد شد.
این دوره آموزشی توسط دکتر خاقان اصلان استادیار دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ساکاریا و رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد و مالی اسلامی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ساکاریا، به زبان انگلیسی و با ترجمه همزمان با حضور مدعوین در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت بهره‌برداری از این کارگاه آموزشی می‌توانند پس از برگزاری کارگاه به وب‌سایت پژوهشکده بیمه بخش سخنرانی‌های علمی به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/5386/page/ مراجعه و فایل ضبط شده آن را مشاهده نمایند.