۱۴۰۱/۰۹/۱۶
پنجمین و آخرین كارگاه‌های پسارویداد همایش بیمه و توسعه 1401 برگزار شد
آخرین کارگاه پسارویداد بیست‌و‌نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه صبح امروز 16 آذرماه 1401 در قالب دوره آموزشی 3.5 ساعته به صورت حضوری در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در این کارگاه آموزشی که با موضوع «چارچوب نظری مدل‌های تکافل و پیامدهای عملی آن‌ها» از ساعت 8:00 صبح به مدت 3.5 ساعت در پژوهشکده بیمه برگزار گردید، مقدمه، مدیریت ریسک و ریسک از دیدگاه اسلام، دلالت‌های عملی بیمه رایج، ارزیابی بیمه از دیدگاه اسلام، توسعه نظام تکافل و وضعیت فعلی آن در جهان، چارچوب نظری الگوهای تکافل، ارزش‌های کاربردی الگوهای تکافل در کسب‌و‌کار بیمه عمر و غیر زندگی و چالش‌های پیاده‌سازی الگوهای تکافل توسط دکتر خاقان اصلان استادیار دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ساکاریا و رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد و مالی اسلامی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ساکاریا، به زبان انگلیسی و با ترجمه همزمان در حضور علاقه‌مندان تدریس شد.
فایل ضبط شده کارگاه‌های پسارویداد به زودی در بخش سخنرانی‌های علمی وب‌سایت پژوهشکده بیمه به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/5386/page/ بارگذاری خواهد شد.