به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر علی استادهاشمی در این دیدار صمیمانه ضمن قدردانی از زحمات پژوهشکده بیمه در راستای شکل گیری بیمه تکافل گفت: انتظار می رود پژوهشکده بیمه با بهره گیری از تجارب بازدید از شرکت های بیمه تکافل خارجی، بستر عملیاتی شدن این بیمه نامه را به زودی در کشور فراهم کند.
وی یکی از دغدغه های صنعت بیمه را تعالی نیروی انسانی متخصص و باتجربه دانست و گفت: پژوهشکده بیمه باید با استفاده از ظرفیت های بین المللی خود در تربیت و ارتقاء نیروی انسانی یک برنامه مدون و اجرایی ارائه دهد تا در کنار جانشین پروری و بهره گیری از تجربیات پیشکسوتان این حوزه، بتوانیم سطح علمی و تخصصی نیروهای جوان تر را افزایش دهیم.
رئیس کل بیمه مرکزی از اصلاح آیین نامه ها به عنوان یکی از برنامه های اصلی خود خبر داد و گفت: پژهشکده بیمه به عنوان بازوی پژوهشی بیمه مرکزی با توان بیشتری نهاد ناظر را در این مهم یاری کند و پیوست مطالعاتی - تطبیقی موضوعات مطرح در شورای عالی بیمه را ارائه نماید.
دکتر استادهاشمی همچنین از پژوهشکده بیمه خواست برای تحلیل داده های صنعت بیمه به زبان ساده و اینفوگرافی در کنار معاونت طرح و توسعه اقدامات لازم را انجام تا مردم بهتر و بیشتر با خدمات و عملکرد صنعت بیمه آشنا شوند. وی همچنین از جهت گیری پژوهشها به سمت و سوی مطالعات کاربردی اشاره و اظهار امیدواری کرد که نتایج اینچنین مطالعاتی در حین تصمیم گیریها و نیز اجرای عملیات مطمح نظر قرار گیرد.
رئیس شورای عالی بیمه، پژوهشکده بیمه را قطب علمی و پژوهشی صنعت بیمه دانست و افزود: انتظار می رود پژوهشکده بیمه در کنار تعریف تقویم آموزشی برای فعالان و علاقه مندان به صنعت بیمه اعطای گواهینامه معتبر و رسمی را به عنوان تنها مرجع علمی و پژوهشی صنعت بیمه در دستور کار خود قرار دهد.
در این نشست دکتر محمدمهدی عسگری، رئیس پژوهشکده بیمه نیز به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در پژوهشکده بیمه در حوزه تعاملات بین المللی در راستای تاسیس یک شرکت بیمه تکافل بین المللی، انعقاد تفاهم نامه با انجمن بیمه اندونزی، ایجاد دوره های بیم سنجی، تاسیس کارگروه ریسک در پژوهشکده بیمه، تدوین دوره های آموزشی جدید بین المللی و برنامه های همایش بیمه و توسعه در سال جاری پرداخت.