۱۴۰۳/۰۶/۲۸
انتصاب دكتر لیلی نیاكان به سمت سرپرست پژوهشكده بیمه
طی حکمی از سوی دکتر پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیس‌کل بیمه مرکزی و رئیس هیأت امنای پژوهشکده بیمه، دکتر لیلی نیاکان به سمت سرپرست پژوهشکده بیمه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در این حکم آمده است: سرکار خانم دکتر لیلی نیاکان؛ نظر به دانش، تعهد و شایستگی علمی و پژوهشی و سوابق ارزشمند سرکار عالی ، به سمت سرپرست پژوهشکده بیمه منصوب می شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال، ضمن استفاده از تجربیات موجود، نسبت به استفاده از یافته های پژوهشی در سطوح مختلف و با تلاش برنامه محور و همفکری چهره های توانمند علمی و حرفه ای و گزارش های مطالعاتی و پژوهشی، زمینه تحقق تعهدات و اهداف صنعت بیمه و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران را فراهم نمایید.
شایان ذکر است، دکتر لیلی نیاکان دارای درجه دکتری علوم اقتصادی و از اعضای هیأت علمی گروه پژوهشی عمومی بیمه پژوهشکده بیمه است که علاوه بر تدریس در حوزه اقتصاد، نگارش تعداد قابل ملاحظه‌ای مقالات علمی پژوهشی و تالیف و ترجمه کتاب در حوزه اقتصاد و بیمه، داوری مقاله علمی پژوهشی، انجام طرح ها و گزارش های پژوهشی متعدد، داوری و نظارت طرح‌ها و گزارش‌های پژوهشی، مشارکت در کنفرانس‌ها، راهنمایی و مشاوره رساله و پایان نامه و عضویت در هیات داوران فصلنامه پژوهشنامه بیمه، فصلنامه مطالعات اقتصاد انرژی، فصلنامه پژوهشنامه بازرگانی، فصلنامه انجمن جمعیت شناسی ایران و فصلنامه مطالعات مدیریت راهبردی، سوابقی نظیر معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه، مدیر گروه بیمه ‎های اشخاص پژوهشکده بیمه، معاون فنی و بیمه‌ای و مدیر دفتر اتکایی و کاهش ریسک صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، عضو کارگروه توسعه صنعت بیمه کشور، عضو اصلی شورای پژوهشی شرکت بیمه کوثر، عضو هیات اجرایی منابع انسانی پژوهشکده بیمه، عضو کمیته آموزش و تایید صلاحیت موسسات آموزش بیمه ‎ای پژوهشکده بیمه، عضو و دبیر شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه، عضو و رئیس کمیسیون نشر پژوهشکده بیمه،  عضو کمیته علمی همایش‌های 23 تا 28 بیمه و توسعه، دبیر علمی همایش‌های 23 تا 27 بیمه و توسعه، عضو کمیته علمی سمینار توسعه بیمه‎ های زندگی، سردبیر نشریه گزارش موردی پژوهشکده بیمه و عضو گروه ایران پروژه بین‌المللی NTA (National Transfer Account) دانشگاه تهران را در کارنامه خود دارد.وی همچنین در سال 1400 عنوان هیات علمی برتر پژوهشکده بیمه و در سال 1402 رتبه سوم پژوهشگر برتر در حوزه بیمه و تکافل را کسب کرده است.

خاطرنشان می‌گردد از فروردین ماه 1401، دکتر محمدمهدی عسگری ریاست پژوهشکده بیمه را بر عهده داشته است.