۱۴۰۱/۰۶/۰۹
دیدار نمایندگانی از صنعت بیمه ایران و پژوهشكده بیمه با نمایندگان صنعت تكافل سایر كشورهای جهان در حاشیه چهارمین نشست جهانی تكافل و تكافل اتكایی 2022
نمایندگانی از صنعت بیمه ایران و پژوهشکده بیمه ضمن حضور در چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی 2022 و کارگاه‌های پسا رویداد این همایش، با نمایندگان صنعت تکافل از سایر کشورهای جهان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در حاشیه چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی 2022 که طی روزهای 2 تا 4 شهریور 1401 در دبی برگزار شد، تعدادی از اعضای کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه به همراه مدیر عامل و مدیران و کارشناسان شرکت بیمه دانا و نیز مدیرانی از شرکت بیمه اتکایی امین، ضمن حضور و ارائه سخنرانی در این رویداد، با فعالان صنعت تکافل حاضر در این همایش از سایر کشورهای جهان دیدار و گفتگو کردند.

این دیدارها با هدف انتقال دانش و تجارب سایر کشورها به منظور عملیاتی ‌سازی تکافل در کشور و ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک با شرکت‌های فعال در صنعت تکافل دنیا در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی، در قالب نشست‌های تخصصی به صورت غیر رسمی در حاشیه همایش و کارگاه‌های پسا رویداد آن انجام شد.

در این نشست‌های تخصصی، نمایندگان کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و شرق آسیا، شمال آفریقا و خاورمیانه نظیر امارات متحده عربی، روسیه، هند، مصر، اتیوپی، سومالی، ازبکستان، بنگلادش و بلاروس، دانش و تجربیات اجرایی خود را در حوزه آموزش، پژوهش، برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه تکافل و مالی اسلامی و ارائه محصولات تکافل، با نمایندگان صنعت بیمه ایران به اشتراک گذاشتند.